Vliegtuigsuite Teuge in Teuge

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Last minute Teuge Vakantie Teuge

Goedkope vakantie Nederland

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Vliegtuigsuite Teuge in Teuge

Last minute vakantie Nederland Last minute Nederland Teuge

vakantie nederland teuge teuge
Last minute vakantie Nederland Teuge

vanaf
159,-

Last minute vakantie Teuge

Vliegtuigsuite Teuge

Een heel vliegtuig voor jezelf? Bij Stip reizen kan het! Stip Reizen en nbsp;huurt exclusief en nbsp; de vliegtuigsuite in Teuge af. Geniet van een uniek en luxe verblijf op vliegveld Teuge inclusief ontbijt. Bij aankomst ligt er een welkomstpakket voor u klaar met iets lekkers voor bij de koffie/thee een fruitmand gratis koffie en thee en chocolaatjes. Profiteer snel van dit unieke aanbod! Wilt u uw verblijf nog romantischer maken? Boek dan een boeket rode rozen of fles gekoelde champagne bij.


Geniet van luxe en comfort tijdens uw verblijf in de bijzondere vliegtuigsuite. Uw accommdatie is een vliegtuig type Ilyushin 18 dat werd gebouwd in 1960. De eerste jaren heeft het dienst gedaan als regeringsvliegtuig voor de DDR top waaronder Elrich Honecker. Vanaf 1964 tot 1986 werden vluchten uitgevoerd door Interflug een Oost-Duitse luchtvaartmaatschappij die vloog naar landen als Cuba Rusland China en Vietnam. Het totaal aantal passagiers bedroeg 120 personen en in de cockpit waren 4 bemaningsleden aanwezig. Na de Duitse hereniging heeft het vliegtuig 15 jaar dienst gedaan als restaurant totdat het toestel in 2007 werd verkocht aan de huidige eigenaar.


Het ruim 40 meter lange vliegtuig is na aankoop omgebouwd tot een volledige ingerichte luxe suite voor twee. Zo kunt u onder meer gebruik maken van de luxe badkamer die in 2010 de befaamde badkamer design award heeft ontvangen en beschikt over een jacuzzi infrarood sauna en aparte douche. Daarnaast heeft u beschikking over een minibar en 3 flatscreen TV's met blu-ray dvd-speler en een uitgebreide dvd collectie.


Geniet na een bijzondere overnachting van het prachtige uitzicht op de landingsbaan van vliegveld Teuge. Op het door u afgesproken tijdstip zal de gastvrouw een heerlijk ontbijt in de vliegtuigsuite bezorgen zodat u rustig wakker kunt worden. Heeft u zelf zin gekregen een vlucht te maken ook dat kan! Maak een vlucht per (stunt)vliegtuig of helikopter volg vlieglessen of maak een parachutesprong. U kunt hiervoor de prijzen en mogelijkheden inzien op de website vliegexperience . Zij zijn ca. 100m van de vliegtuigsuite gevestigd.

Organisatie: Stip Reizen
Prijs vanaf: 159,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkope reizen naar Teuge

Out of resources when opening file '/tmp/#sql_1551_0.MYI' (Errcode: 24) (scriptline 186)