Excursiereis Floriade Pracht in Arcen

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Arcen Vakantie Arcen Last minute Arcen

Goedkope vakantie Nederland

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Excursiereis Floriade Pracht in Arcen

Vakanties Nederland Last minute vakanties Nederland Arcen

goedkope vakantie nederland arcen arcen
Vakanties Nederland Arcen

vanaf
339,-

Vakanties Arcen

Excursiereis en nbsp;Floriade Pracht

Met deze 4-daagse excursiereis ontdekt u vanuit het bijzondere en nbsp;Arcen en nbsp;het prachtige en nbsp;Limburg: een heerlijke bestemming omgeven door prachtige natuurgebieden als Het Maasdal en Nationaal Park De Maasduinen. en nbsp;Fletcher Hotel Rooland een ideale uitvalsbasis voor deze schitterende en nbsp;excursiereis.


Vanuit Rotterdam Den Haag en nbsp;of en nbsp;Utrecht reist u per Comfort Class touringcar naar Fletcher Hotel Rooland waar we de komende nachten verblijven en en nbsp;vanwaar we de mooiste excursies maken. en nbsp;Na de lunch gaan we een rondvaart maken en nbsp;over de Maas en nbsp;met de Maashopper. Tijdens deze mooie excursiereis bezoeken we en nbsp;verder de kasteeltuinen van Arcen waar u heerlijk kunt wandelen. We brengen tevens een bezoek aan bierbrouwerij Hertog Jan waar u een rondleiding krijgt en kunt genieten van een lekker verkoelend drankje. Na 10 jaar vindt er weer een wereldtuinbouwtentoonstelling plaats in ons land de Floriade. U krijgt een hele dag de tijd om 's werelds mooiste tuinen en bloemen te aanschouwen en te leren over de indrukwekkende architectuur planten en bomen. Ook brengen we een bezoek aan de gezellige stad Maastricht tijdens deze en nbsp;fantastische excursiereis. en nbsp;

Organisatie: Stip Reizen
Prijs vanaf: 339,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkope reizen naar Arcen

Vinkenburcht

goedkoopste vakanties Nederland

Arcen

v.a. 305,-

Nederland - Limburg

last minute vakanties Nederland

Arcen

v.a. 325,-

Oma's Vakantiewon...

goedkope vakanties Nederland

Arcen

v.a. 375,-

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkope vakantie nederland arcen RSS Goedkope vakantie Nederland